به گزارش روش سئو یك مقام سابق سیاسی در دولت اوباما به فیسبوك اخطار داد این شركت نباید اتاق جنگ خویش را تعطیل كند، چونكه چنین اقدامی به معنای ارسال یك علامت نامطلوب برای روسیه، چین و ایران است.
به گزارش روش سئو به نقل از سی ان بی سی، برت بروئن كه مدیر امور مشاركت های جهانی كاخ سفید از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ بوده و یك گروه كاری ویژه مقابله با دخالت روسیه در انتخابات سال ۲۰۱۴ اوكراین را هدایت كرده، ادعا كرده كه روس ها و برخی كشورهای دیگر به دنبال انتشار اطلاعات غلط در جامعه آمریكا با استفاده از شبكه های اجتماعی ایالات متحده هستند و فیسبوك باید با این وضعیت روبرو شود.
وی افزوده است: فیسبوك باید مراقب مسكو، چین و تهران باشد. چونكه این كشورها تلاش می كنند با دخالت های مورد به مورد خود به اهداف خود دست یابند.
اولین بار زمانی اخباری در مورد اتاق جنگ فیسبوك بر ضد برخی كشورهای خارجی منتشر گردید كه تصویری از این اتاق كه پر از نمایشگرهای بزرگ و تلویزیون های گوناگون بود، در فضای مجازی منتشر گردید. بعدها فیسبوك این اتاق بزرگ را مركزی معرفی نمود كه برخی كاركنانش با حضور در آن به پایش محتوای مختلف انتشار یافته در فیسبوك می پردازند تا تلاش هایی كه برای تاثیرگذاری بر رای دهندگان آمریكایی با استفاده از انتشار اطلاعات مختلف صورت می گیرد را شناسایی كنند.
در روزهای اخیر اخباری در مورد احتمال از هم پاشیدن این تشكیلات انتشار یافته و معلوم نیست آیا فیسبوك در زمان برگزاری انتخابات آتی آمریكا هم چنین طرحی را اجرا خواهد نمود یا خیر. فیسبوك می گوید گروهی كه در این اتاق جنگ مشغول به كار بوده اند، هنوز با هم كار می كنند ولی ضرورتا در یك اتاق به سر نمی برند.
بروئن اعتقاد دارد انتشار اخباری از این دست به معنای آن است كه كرملین فرصت خواهد داشت اهداف خویش را تعقیب كند و بنابراین فیسبوك باید تداوم فعالیت اتاق جنگ خویش را جدی بگیرد و عملیات تهاجمی خویش را بر ضد روسیه و دیگر كشورها تداوم ببخشد. وی تصریح كرده است: ما باید از ظرفیت ردگیری و دفاع برخوردار باشیم و در صورت ضرورت در جنگ اطلاعاتی وضعیت تهاجمی به خود بگیریم. این تهدید مانند تهدیدات هسته ای و شیمیایی است.
اتاق جنگ فیسبوك در زمان فعال بودن با حضور ۲۵ نفر فعالیت می كرد، اما نیروهای داوطلبی از سراسر جهان با این شركت همكاری می كردند كه تعداد آنها بالغ بر ۳۰ هزار نفر بوده است.