نتیجه یك تحقیق جدید از پژوهشگران دانشگاه ˮادینبروˮ با همكاری دانشمند ایرانی دانشگاه ˮمری كوئینˮ انگلیس نشان میدهد كه نرخ مرگ و میر نژاد آسیایی نسبت به دیگر نژادها به این علت بالاتر است كه آنها در مصرف شكر افراط می كنند.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا و به نقل از تک تایمز، محققان دانشگاه ادینبرو(Edinburgh) در انگلیس ادعا می کنند که آسیایی ها خصوصاً آسیای جنوبی در مقایسه با سایر نژادها آمار بیشتری در مرگ و میر ناشی از مبتلاشدن به بیماری همه گیر کووید-۱۹ دارند. یکی از اصلی ترین استدلال هایی که به این ادعا دامن زده است، این واقعیت است که بیماری دیابت در این نژاد شایع است و این حکایت از استفاده بیش از اندازه شکر توسط آسیایی ها دارد. بدین سبب درمان بیمارانی که به هر دو بیماری مبتلا هستند، تأثیر منفی بیشتری در معالجه آنها می گذارد.
۲۷ موسسه تحقیقاتی در سراسر انگلیس با همکاری چندین دانشگاه و ۲۶۰ بیمارستان به یکدیگر پیوستند تا دریابند که آیا نژادِ یک شخص روی لطمه پذیری وی از کروناویروس تأثیر می گذارد یا خیر.
برمبنای اطلاعات ۳۵ هزار بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در سراسر انگلیس، آسیایی ها تنها نژادی هستند که دارای بیشترین احتمال مرگ بر اثر مبتلاشدن به این ویروس هستند.
پروفسور “اوین هریسون” از دانشگاه ادینبرو به بی بی سی اظهار داشت: اهالی آسیای جنوبی آمار بیشتری در مرگ بر اثر مبتلاشدن به کووید-۱۹ در بیمارستان ها دارند، اما ما تأثیر زیادی را در نژاد سیاه نمی بینیم.
مطالعات نشان می دهد ۲۹۰ نفر از هر ۱۰۰۰ سفیدپوستی که به درمان در بیمارستان نیاز دارند، می میرند، در صورتیکه از هر ۱۰۰۰ نژاد آسیایی که به درمان در بیمارستان نیاز دارند، ۳۵۰ نفر از بین می روند.
پژوهشگران از تحقیق دیگری استفاده و نتیجه گیری کردند و می گویند نژاد آسیایی بیشتر از سایر نژادها در معرض خطر مبتلاشدن به دیابت قرار دارد.
پژوهشگران می گویند: مردم آسیای جنوبی به سبب روشی که عضلات آنها چربی می سوزاند، بیشتر مستعد مبتلاشدن به دیابت هستند.
این اصلی ترین دلیلی است که آسیایی ها را بیشتر به این ویروس مبتلا می کند، برای اینکه دیابت می تواند بر سایر قسمت های بدن که بیشتر توسط کروناویروس مورد هدف قرار می گیرد، تأثیر بگذارد.
در حدود ۴۰ درصد از بیماران آسیای جنوبی مبتلا به دیابت نوع ۱ یا ۲ هستند، در صورتیکه این آمار در نژاد سفید، ۲۵ درصد است.
رابطه بیماری دیابت با مبتلایان به کووید-۱۹ برای توضیح تأثیر این ویروس در کره جنوبی مورد استفاده قرار گرفته بود. این کشور آسیایی زمانی بیشترین موارد مبتلاشدن به کروناویروس را در جهان داشت.
پژوهشگران می گویند نه فقط دیابت، بلکه مشکلات قلبی و کمبود ویتامین D نیز با خطر مرگ بر اثر کووید-۱۹ مرتبط می باشد.
دانشگاه “کوئین مری” لندن دریافت که دیابت تنها بیماری ای نیست که می تواند اثرات منفی را در بیماران مبتلا به کروناویروس افزایش دهد، بلکه بیماری های قلبی و کمبود ویتامین D نیز ممکنست در افزایش ریسک مرگ در این بیماران نقش داشته باشد.
دکتر “زهرا رئیسی استبرق”، دانشمند ایرانی دانشگاه “کوئین مری” و پروفسور “پیترسن” از همین دانشگاه می گویند: این یک موضوع واقعاً مهمست که باید سریعاً به آن بپردازیم. طیف گسترده ای از توضیحات احتمالی همچون عوامل جامعه شناختی، اقتصادی، شغلی و سایر عوامل بیولوژیکی مانند حساسیت ژنتیکی مختلف وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.