به گزارش روش سئو فیزیکدانان تحت حمایت شرکت مایکروسافت می گویند ما درون یک کامپیوتر زندگی می نماییم که توانایی خودآموزی دارد.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، فیزیکدانان شرکت مایکروسافت یک مقاله تحقیقاتی که در مرحله قبل از چاپ است، منتشر نموده اند که اساساً جهان را بعنوان کامپیوتری که یاد می گیرد، توصیف می کند. این تحقیق هنوز مورد بررسی قرار نگرفته اما هیجان انگیز است.
محققان نوشتند: ما نگاهی را در کیهان شناسی عرضه می دهیم که در آن جهان قوانین فیزیکی خاص خویش را می آموزد. جهان این کار را با کاوش منظره ای از قوانین ممکن انجام می دهد که ما آنها را بعنوان یک کلاس خاص از مدلهای ماتریسی بیان می نماییم. ما نقشه هایی را کشف می نماییم که هر یک از این مدلهای ماتریسی را در مطابقت با نظریه اندازه گیری/جاذبه و یک مدل ریاضی از یادگیری ماشین، مانند یک شبکه عصبی عمیق چرخه ای و تکرار شونده قرار می دهد.
محققان توضیح می دهند که این امر بین هر چاره نظریه فیزیکی و اجرای یک شبکه عصبی مطابقت بوجود می آورد. آنها در این رابطه مقاله ای با عنوان “جهان اتودیداکتیک” منتشر نموده اند. ازاین رو جهان ما طبق نظر این دانشمندان چگونه کار می کند؟
فیزیکدانان استدلال می کنند که از آنجائیکه ما قوانین فیزیک را هنگام مشاهده آنها درک می نماییم، ازاین رو قوانین اصیل و بکر فیزیکی احیانا قادر به یادگیری و حتی تکامل هستند. در واقع، امکان دارد جهان حتی با انفجار بزرگ آغاز نشده باشد، بلکه با یک فعل و انفعال بین ذرات شروع شده باشد.
این گفته ما را به کجا می کشاند؟ محققان می گویند: یک مفهوم این است که اگر تکامل قوانین واقعی باشد، به احتمال زیاد یک جهته است، چونکه در غیر این صورت باید معمول می بود که قوانین فیزیکی به حالت های قبلی خود بازگردند و شاید حتی یک حالت جدید پیدا کنند. یک حالت جدید تصادفی نیست، بلکه باید محدودیت های خاصی را برآورده کند، در حالیکه وضعیت گذشته در گذشته محدودیت هایی را برآورده کرده بوده است.
از آنجائیکه جهان دائماً در حال تغییر است، پس امکان دارد این بدان معنا باشد که برای ما غیر ممکن باشد که هیچگاه فیزیک را متحد و یکپارچه نماییم. پس گویا چاره ای نداریم جز اینکه از خِرَد روز افزون جهان شگفت زده شویم و تمام تلاش خویش را برای قدردانی از آن بکنیم.
منبع: howtoseo.ir