به گزارش روش سئو محمدهاشم اکبریانی می گوید طبیعت زندگی در جهان امروز همین است که شاهد باشیم تکنولوژی ذهن و روح انسان را پشت سر می گذارد و خودش جلو می زند. او اعتقاد دارد هوش مصنوعی می تواند احساس و روح آدمی را در نوشته هایش متجلی کند.
این داستان نویس و شاعر در گفتگو با ایسنا و به دنبال اظهارنظر مطرح شده از جانب کازوئو ایشی گورو، نویسنده انگلیسی ژاپنی تبار برنده نوبل ادبیات در خصوص این که «در آینده پیش رو امکان دارد ماشین ها با رمان نویسان رقابت کنند و شاید از آنها پیشی بگیرند»، در مورد احساس خطر نویسندگان ایرانی درباره خلق داستان و آثار ادبی از جانب ربات ها به واسطه هوش مصنوعی و امکان سنجی این مساله اظهار نمود: هم اکنون روند پیشرفت تکنولوژی بگونه ای است که بسیاری از ناممکن ها ممکن شده اند و این که هوش مصنوعی بتواند داستان، رمان و حتی شعر بنویسد، قطعی است و حتما این اتفاق خواهد افتاد.
او اضافه کرد: اما در مورد این که هوش مصنوعی بتواند با انسان رقابت کند، من فکر می کنم حتی می تواند از انسان پیشی بگیرد و این هیچ اشکالی ندارد؛ بالاخره طبیعت زندگی در جهان امروز همین است که شاهد باشیم تکنولوژی بر پوست، گوشت و استخوان غلبه پیدا می کند و ذهن و روح انسان را پشت سر می گذارد و خودش جلو می زند. همان گونه که حالا خیلی ها معتقدند چند دهه بعد انسان می تواند مانع از پیر شدن سلول هایش بشود و عمر طولانی پیدا کند. ازاین رو به نظر من، این امکان (خلق اثر ادبی توسط ربات ها) وجود دارد و امری جبری است، البته این که هوش مصنوعی را رقیب خود بدانیم یا ندانیم، بحث دیگری است.
اکبریانی سپس ضمن اشاره به مسابقه شطرنج میان گری کاسپارف و کامپیوتر “Deep Blue” شرکت IBM اظهار داشت: یادم می آید که چند سال پیش میان یک کامپیوتر و گری کاسپارف (قهرمان شطرنج جهان) مسابقه شطرنج برگزار شد که در نهایت او برنده شد و وقتی پرسیدند که چطور برنده شد، گفت من ریسک می کنم اما آن ریسک نمی کرد؛ یعنی ریسک کردن برای بشر قابلیتی است که کامپیوتر ندارد. با این وجود این در ارتباط با چند سال قبل است.
۱۰ فوریه ۱۹۹۶ – گری کاسپارف در حال بیرون انداختن مهره سرباز “Deep Blue”
منبع: howtoseo.ir