به گزارش روش سئو، رییس لابراتوار پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ثبت ۹۱۴ پروژه تحقیقاتی در این لابراتوار آگاهی داد و اظهار داشت: کلیه دستگاه های موجود در این لابراتوار ساخت داخل است.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، “دکتر محمدرضا آی” در افتتاحیه پنجمین سمپوزیوم بین المللی کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی که بصورت آنلاین برگزار شد، با اعلان اینکه لابراتوار پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۹۶ با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی گردید، اضافه کرد: تمام دستگاه های موجود در این لابراتوار ساخت شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران و تنها مرکزی در دانشگاه است که مجوز از سازمان انرژی اتمی دارد، یعنی ما از تمام مواد رادیو اکتیو می توانیم برای کارهای تحقیقاتی و آموزشی استفاده نمائیم.
وی با تاکید بر این که در چهار سال قبل حدود ۹۱۴ پروژه در این مرکز ثبت شده است، اشاره کرد: این در حالیست که این پروژه ها پیش از راه اندازی این مرکز یا انجام نمی شد و یا به سختی در بیمارستان ها صورت می گرفت و با راه انداری این آزمایشگاه، رشد اجرای پروژه های تحقیقاتی در لابراتوار پیش بالینی روند صعودی داشته است.
“آی”، با تاکید بر این که در دوران کرونا حدود ۶ هزار اسکن در این مرکز انجام شد، اظهار نمود: ۵۶۰۰ ساعت در طول این مدت با دستگاهها خدمات ارائه شده است و بطور کلی از زمان راه اندازی، در این مرکز به ۱۰ هزار نفر و ۴۰ هزار نفر ساعت آموزش داده شد که معادل ۲۰۶ کارگاه در سطوح مقدماتی تا فوق پیشرفته می شود.
رئیس لابراتوار پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری دوره های آموزشی را از دیگر خاصیت های این لابراتوار نام برد و اظهار داشت: این دوره ها برای بستر سازی پژوهشی و آشنایی با دستگاه های موجود برگزار می گردد تا پژوهشگران بتوانند از خدمات این مرکز بهره مند شوند.
“آی” با اعلان اینکه هم اکنون ۸ مرکز پیش بالینی در دانشگاه های بزرگ (کرمانشاه، تبریز، مشهد، کرمان، شیراز، اصفهان، بوشهر و..) با محوریت دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال راه اندازی است اظهار داشت: این مراکز تمام مشاوره های خودرا از این لابراتوار دریافت می کنند و تجربه های ما به آنها بسیار کمک می نماید.