به گزارش روش سئو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور اظهار داشت: با تلاش و پیگیری مجدانه همکاران حوزه لابراتوار ها و کارگاه های دانشگاه پیام نور کل کشور، از شروع سال ۱۴۰۱ تا کنون، ۹ لابراتوار دیگر در این شبکه عضو شده و همین طور ۳ آزمایشگاه، موفق به ارتقاء سطح عضویت خود شده اند.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، دکتر محمدعلی ابراهیمی با بیان این خبر اظهار داشت: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران با هدف هم افزایی توانمندی های آزمایشگاهی کشور در زمینه های مختلف فناوری های پیشرفته و راهبردی، از شروع تیرماه سال ۱۳۹۳ فعالیت خودرا آغاز نموده است. بخش های آزمایشگاهی زیرمجموعه سازمان های دولتی و وزارتخانه های مختلف، مراکز آزمایشگاهی بخش خصوصی وابسته به انواع مؤسسات تحقیقاتی و آموزش عالی شامل دانشگاه، پژوهشگاه، مرکز تحقیقاتی و مواردی از این دست، می توانند در این شبکه عضو شده و فعالیت کنند.
دکتر ابراهیمی اضافه کرد: عضویت لابراتوار ها در این شبکه آزمایشگاهی سبب بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در زمینه های فناوری راهبردی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی، ارتقای دانش فنی کارشناسان لابراتوار ها بوسیله آموزش و به اشتراک گذاری تجارب می شود.
وی اشاره کرد: با تلاش و پیگیری مجدانه همکاران حوزه لابراتوار ها و کارگاه های دانشگاه پیام نور کل کشور، از شروع سال ۱۴۰۱ تاکنون، ۹ لابراتوار دیگر در این شبکه عضو شده و همین طور ۳ آزمایشگاه، موفق به ارتقاء سطح عضویت خود شده اند. در مجموع از سال ۱۳۹۷ تاکنون، ۳۱ لابراتوار از ۳۰ مرکز در ۱۷ استان موفق به کسب شرایط لازم برای عضویت در «شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی» معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده اند. سطح عضویت در این شبکه بر طبق میزان فعالیت هر لابراتوار تعیین شده و ارتقا می یابند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور تصریح کرد: با سپاس از پیگیری های مستمر همکاران لابراتوار های مراکز عضو این شبکه، امید است لابراتوار های مستعد در سایر مراکز نیز به زودی موفق به عضویت و همکاری با این شبکه شده و موجب ارتقاء سطح مراکز آزمایشگاهی و نیل به اهداف پژوهشی در دانشگاه پیام نور و اعتلای ایران اسلامی شوند.