به گزارش روش سئو، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلان اینکه این صندوق تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در سال برای انجام آزمون های تخصصی روی محصولات دانش بنیان حمایت می کند، اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان ملی استاندارد با همکاری یکدیگر، از تدوین و دریافت استانداردهای ملی و بین المللی توسط شرکت های دانش بنیان حمایت می کنند.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، دکتر مرضیه شاوردی در همایش «تبیین استانداردسازی محصولات دانش بنیان»، که به همت اداره کل استاندارد استان البرز برگزار شد، با تشریح خدمات صندوق نوآوری به شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: صندوق نوآوری خدمات خودرا در چهار دسته اصلی «تسهیلات»، «ضمانت نامه»، «سرمایه گذاری» و «توانمندسازی» به شرکت های دانش بنیان ارائه می کند.
وی اضافه کرد: تسهیلات صندوق نوآوری در قالب وام هایی با نرخ بهره ترجیحی به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود و صندوق این وام ها را از مراحل نمونه سازی و پیش از تولید صنعتی تا رسیدن شرکت دانش بنیان به بازار داخلی و صادراتی پرداخت می کند.
به گفته مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، تامین ضمانت نامه های بانکی برای شرکت های دانش بنیان با ودیعه و کارمزد کمتر از دیگر خدمات صندوق نوآوری است.
شاوردی افزود: دسته سوم خدمات صندوق نوآوری، سرمایه گذاری است که بر این اساس صندوق در تعامل با سایر نهادهای مالی کشور همچون صندوق های پژوهش و فناوری، صندوق های جسورانه بورسی و دیگر فعالان بخش خصوصی مبادرت به هم سرمایه گذاری روی طرح های دانش بنیان می کند.
وی در ادامه اضافه کرد: دسته آخر خدمات صندوق که خدمات توانمندسازی است، بصورت بلاعوض به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود. هدف این دسته از خدمات صندوق تسهیل پروسه تجاری سازی محصولات دانش بنیان است و به استانداردسازی، توسعه بازار و حفظ دارایی های فکری شرکت های دانش بنیان کمک می نماید.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به خدمات مشاوره صندوق به شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان در سراسر کشور می توانند بصورت تلفنی، آنلاین یا حضوری مسائل خود در حوزه های مختلف را با شبکه گسترده مشاوران کسب وکار در بین بگذارند و از راهنمایی های تخصصی آنان بهره مند شود.
شاوردی همین طور تاکید کرد که صندوق برای مساعدت با شرکت های دانش بنیان در صیانت از دارایی های فکری شان، علاوه بر حمایت بلاعوض در تامین قسمتی از هزینه های شناسایی و ثبت دارایی های فکری، کارگزارانی دارد که در این راه شرکتها را همراهی می کنند.
توسعه بازار شرکت های دانش بنیان بواسطه برگزاری رویدادهای مختلف در صندوق نوآوری و شکوفایی از دیگر خدمات صندوق است. مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری در این زمینه اظهار داشت: در این رویدادها که شامل رویدادهای «تبادل فناوری» و «یک شنبه های صادراتی» است، دو طرف عرضه و تقاضا را در کنار هم قرار می دهیم و به این واسطه شرکت های دانش بنیان می توانند ضمن ارائه توانمندی ها و دستاوردهای فناورانه خود، با مشتریان بالقوه داخلی و خارجی مذاکره کنند.
وی همین طور تاکید کرد: در بخش خدمات استاندارد نیز، شرکت های دانش بنیان برای دریافت استانداردهای صادراتی می توانند تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از صندوق دریافت نمایند. برای دریافت استانداردهای سیستمی و تخصصی تا سقف ۶۰ میلیون تومان و برای دریافت تأییدیه های ملی نیز تا سقف ۶۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به این که لیست استانداردهای تحت حمایت صندوق ۴۵ تأییدیه ملی، ۲۱ استاندارد سیستمی و تخصصی و ۹ استاندارد صادراتی است، اظهار داشت: صندوق نوآوری در کنار پشتیبانی از دریافت و تمدید استانداردها، تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان در سال برای انجام آزمون های لازم روی محصولات دانش بنیان در لابراتوار های دارای تأییدیه ۱۷۰۲۵ حمایت می کند. در زمینه تدوین استاندارد نیز صندوق با همکاری معاونت علمی و فناوری و پژوهشگاه استاندارد، درصدد شناسایی و کمک به تدوین استانداردهای ملی و بین المللی متناسب با نیاز شرکت های دانش بنیان است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در آخر درباره ی عملکرد این صندوق در پشتیبانی از دریافت و تمدید استانداردهای مختلف اظهار داشت: میزان حمایت صندوق نوآوری در زمینه دریافت استاندارد از شرکت های دانش بنیان در سال ۹۸، ۵۶۸ میلیون تومان، در سال ۹۹ سه میلیارد و در سال ۱۴۰۰ شش میلیارد تومان بوده است. این رقم طی هشت ماهه نخست سال جاری به پنج میلیارد تومان رسیده است.
منبع: howtoseo.ir