اختصاص تسهیلات ۵ میلیاردریالی برای هزار شرکت دانش بنیان

روش سئو: تفاهم نامه همکاری تامین مالی یک هزار شرکت دانش بنیان با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و وزیر اقتصاد و دارایی منعقد گردید.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، بر اساس این تفاهم نامه همکاری که امروز به امضای معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری و سید سعید شمسی نژاد رئیس بانک قرض الحسنه مهر ایران رسید، بانک قرض الحسنه مهر ایران با بهره مندی از ظرفیت ها و قابلیت های موجود و بمنظور توسعه همکاریهای مشترک با معاونت علمی، نسبت به اختصاص حداکثر ۱۰۰۰ فقره وام اشخاص حقوقی به شرکت های دانش بنیان و فناور با معرفی معاونت علمی یا صندوق توسعه تکنولوژی های جدید تا سقف ۵ میلیاردریال با دوره بازپرداخت ۲۴ ماه تامین مالی اقدام می کند.
۲۰۰ فقره از این وام ها، به شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک فناوری پردیس و ۸۰۰ فقره دیگر به شرکت های برتر مستقر در پارک های علم و فناوری و مراکز برتر در سراسر کشور اختصاص خواهد یافت.
روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، در این مراسم از نقش بانکها در پشتیبانی از اقتصاد دانش بنیان گفت و اضافه کرد: یک جریان خوب حمایتی امسال برای پشتیبانی از اقتصاد دانش بنیان شکل گرفت که نامگذاری امسال به نام «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین» آنرا توسعه داد؛ اما نباید این جریان به امسال محدود شود و می بایست طلیعه یک جریان و حرکتی مستمر و بزرگ در راه توسعه اقتصاد دانش بنیان باشد.
وی ادامه داد: اساسا نگاه مقام معظم رهبری در نام گذاری سال جاری نیز معطوف به ایجاد جریانی مستمر و پویا در پشتیبانی از این اقتصاد بوده و در این نهضت، بانکها با نظام های تامین مالی پویایی همچون قرض الحسنه در آن نقشی راهبردی دارند.
دهقانی، قرض الحسنه را راهکاری اثربخش و ارزش آفرین در تامین مالی و توسعه شرکت های دانش بنیان برشمرد و اضافه کرد: بر طبق آیه شریف منْ ذا الّذی یقْرض اللّه قرْضًا حسنًا فیضاعفه له أضْعافًا کثیرةً، خداوند متعال تضمین می نماید که برکات این اقدام نیکو، چند برابر بازمی گردد.
وی با بیان اینکه حوزه دانش بنیان، مصداق خلق ارزش افزوده چند برابری است؛ اظهار داشت: با یک رویکرد دوراندیشانه، نگرشی بلندمدت و جامع نگر، یکی از حوزه هایی را که می توان مصداق عینی بازگشت چندین برابری ارزش دانست، همین حوزه دانش بنیان است؛ حوزه ای که از ظرفیت ارزش افزوده های چندصدبرابری و خلق ارزش چندین برابری حوزه دانش بنیان واقعی برخوردار می باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری اضافه کرد: حوزه دانش بنیان واقعی که بواسطه استفاده از دانش و تکنولوژی روز، ارزش افزوده خلق می کند، می تواند بستر بسیار خوبی برای قرض الحسنه باشد.
دهقانی با بیان اینکه باید با استفاده از الگوی مطلوب قرض الحسنه، راه برای توسعه و رونق شرکت های دانش بنیان واقعی فراهم گردد، افزود: دانش و فناوری بواسطه قرض الحسنه شکل می گیرد و این روش، یکی از راهبردهای توسعه اقتصاد دانش بنیان به حساب می آید، امری که می تواند زمینه ساز رشد و پیشرفت کشور باشد.
وی اظهار امیدواری کرد امسال طلیعه حرکت جدی این بانک و سایر بانکها در راه ارائه روش های کارآمد و نوین در ارائه تسهیلات و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان باشد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، دز بخش پایانی این مراسم، دهقانی به عنوان سفیر قرض الحسنه در زمینه دانش بنیان تقدیر گردید.

منبع: