به گزارش روش سئو، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در دیدار با تعدادی از نخبگان حوزوی، اظهار داشت: تجربه نخبگان علوم انسانی به استقرار حکمرانی اقتصاد دانش بنیان کمک می نماید.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، در این نشست که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه ها، شقایق حق جوی جوانمرد سرپرست مرکز توسعه فناوری های راهبردی و تعدادی از دانش آموختگان دانشگاهی و حوزوی برگزار شد، لزوم و چگونگی نقش آفرینی نخبگان علوم انسانی و حوزوی در توسعه اقتصاد دانش بنیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
روح الله دهقانی فیروزآبادی در این جلسه با بیان اینکه حلقه مفقوده ای که در حکمرانی دانش بنیان کمتر مورد توجه قرار می گیرد، علوم انسانی است، افزود: اقتصاد دانش بنیان برمبنای یک تصور غلط عموما به حوزه فناوری و علوم فنی و مهندسی محدود می شود، اما در تمام دنیا و نمونه های موفق استقرار حکمرانی اقتصاد دانش بنیان، علوم انسانی است که حرف اول را می زند. دوستان حوزوی که تجربه دانشگاه دارند، می توانند این زمینه را فراهم نمایند تا با کمک علوم انسانی، حکمرانی اقتصاد دانش بنیان محقق شود.
وی با بیان اینکه از ظرفیت نخبگان حوزه و دانشگاه به صورت همزمان استفاده خواهد شد، اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری مختص دانشگاهیان نیست و طلاب و عالمان حوزوی، نقشی راهبردی را در قسمت مهمی از اقتصاد دانش بنیان ایفا می کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان نمود: با اینکه در دنیا آن چه اقتصاد دانش بنیان را پیش می برد، علوم انسانی است، اما آن چه بیشتر روی آن تمرکز بوده، عموما حوزه های فنی و مهندسی و پزشکی است؛ تلاش می نماییم تا این رویه به کمک پررنگ تر کردن نقش نخبگان علوم انسانی در عرصه اقتصاد دانش بنیان، اصلاح گردد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری ضمن اشاره به همخوانی فضای ساده زیستی و روحیه جهادی طلبگی با ماهیت اقتصاد دانش بنیان خاطرنشان کرد: آن چه که در اقتصاد دانش بنیان حرف اول را می زند، نیروی انسانی پرتلاش، انگیزه مند و دانش آموخته است، می دانم که این ظرفیت در طلبه های جوان و خلاق حوزه های علمیه هم وجود دارد و استفاده از این ظرفیت می تواند تحولاتی چشم گیر را در عرصه حکمرانی اقتصاد دانش بنیان ایجاد نماید.
دهقانی فیروزآبادی اظهار امیدواری کرد افزایش نشست های تعامل هم اندیشی با اصحاب حوزه، بتواند راه را جهت استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت علوم انسانی در حوزه اقتصاد دانش بنیان هموار کند.