ایرانسل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد

به گزارش روش سئو، ایرانسل موافقت نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP) را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد.
به گزارش روش سئو به نقل از روابط عمومی ایرانسل، روز گذشته ۲۴ مرداد ۱۴۰۲، طی مراسمی در عمارت کلاه فرنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با حضور دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر امیر محمدزاده لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و تعدادی از مدیران این سازمان، دکتر صادق عباسی شاهکوه مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کارها، دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل و هم مدیران عامل شرکتهای آسیاتک، پیشگامان، شاتل، صبانت، فناپ و های وب (اپراتورهای مشارکت کننده در طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب وکارها)، موافقت نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی به ایرانسل و هم به شرکتهای مذکور، اعطا شد. این پروانه، بر اساس مصوبات هیئت وزیران و مصوبه شماره یک جلسه ۳۳۶ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۱، با مبحث تصویب اصول حاکم بر صدور پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی، به ایرانسل اعطا شده است. با دریافت این پروانه، ایرانسل که تا پیش از این، خدمات مختلف ارتباطی و دیجیتال، همچون شبکه تلفن همراه نسل ۲ (۲G)، نسل ۳ (۳G)، نسل ۴ و ۴.۵ (۴G/LTE-A) و نسل ۵ (۵G) و خدمات اینترنت پرسرعت ثابت بی سیم (WiMAX و TD-LTE) را به مشترکان خود عرضه کرده بود، رسماً به جمع عرضه دهندگان خدمات ارتباطی ثابت مبتنی بر فیبر نوری (FTTx) و سایر خدمات ارتباطی مبحث مصوبه فوق، پیوست. این پروانه، عرضه تمامی خدمات ارتباطی توسط ایرانسل را در بر می گیرد و تا آخر سال ۱۴۱۰ هجری شمسی معتبر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم، اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها را همچون مهم ترین برنامه های دولت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برشمرد و هم ضمن اشاره به عرضه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی اظهار داشت: با این پروانه یکپارچه، اپراتور می تواند تمامی خدمات این صنعت را به مشترکان خود عرضه نماید و دیگر احتیاج به دریافت پروانه جداگانه برای هر سرویس نیست. دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل هم در این مراسم، طی سخنانی ضمن تاکید آمادگی ایرانسل برای پیشبرد هر چه سریعتر پروژه فیبر نوری در صورت رفع برخی موانع، خواهان افزایش هماهنگی بین دستگاههای مختلف برای رفع موانع موجود در اجرای این پروژه شد. مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبرنوری منازل و کسب و کارها هم در این مراسم عنوان کرد: ایرانسل تا به امروز، حضور خوبی در حوزه عرضه خدمات تلفن همراه داشته است و امیدواریم با حضور این اپراتور در حوزه فیبر نوری نیز، شاهد تحولات گسترده باشیم. پیش از این، سرویس جدید اینترنت پرسرعت ثابت مبتنی بر فیبر نوری ایرانسل، در روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، طی مراسمی توسط رئیس جمهوری راه اندازی شد. در این مراسم، سرویس اینترنت فیبر نوری که بعنوان سرویس «فیبر به خانه (FTTH یا Fiber to the Home)» شناخته می شود، در چارچوب «طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب وکارها» به بهره برداری رسید و بابل در استان مازندران، بعنوان اولین شهر، این سرویس ایرانسل را دریافت کرد.